U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Als een mens de roeping heeft om straatveger te zijn, dan zou hij de straat meten vegen zoals Michelangelo schilderde, Beethoven componeerde en Shakespeare schreef. Hij zou zo de straat moeten vegen dat alle machten in de hemel en op aarde stil zouden worden en zeggen; ” Hier leefde een geweldige straatveger die zijn vak verstond”                                                            Martin Luther King

 

 

 

BEGELEIDING IN ZINGEVING

Er kan een moment komen waarin uw leven niet meer verloopt zoals u dit zou wensen. U kunt te maken krijgen met relatieproblemen, een echtscheiding, veranderende werksituaties of conflicten, een ziekte bij uzelf of uw dierbaren, een BURN OUT of depressie, verlieservaringen, problemen in uw woonsituatie of financiën.

Soms is het ook niet helder voor u, wat er speelt. Waardoor u zo twijfelt aan alles, of waardoor u zo weinig energie hebt...of juist continu gestrest bent. U ervaart een belemmering en weerstand in uw functioneren in het dagelijks leven. U wilt dit veranderen, maar hoe...?

Voor uw begeleiding hierin, kan ik zinvolle klankbord zijn. Na een eerste verdiepingsgesprek spreken we samen af waar aandachtspunten liggen en wat uw behoefte is en werken we naar het hervinden van uw levenskracht en levenszin door acceptatie of actie. Uw levensverhaal en levensvisie staan centraal. Hier ligt de bron naar zelfheling en zelfgenezing!                                            

                                                                             

COACHING

In mijn coaching van u richt ik mij specifiek op uw werksituatie en/of functioneren. Hierin geef ik aandacht aan uw persoonlijke beleving en invulling ervan, in combinatie met gewenste competenties, leerdoelen, vaardigheden en (functie)ontwikkeling. Het is een interactie met uw werksituatie en is op de praktijk gericht. Inzicht in het eigen functioneren worden door gesprekken helder en is de basis voor een gewenst vervolg. Er kunnen praktijkopdrachten ingezet worden ter ondersteuning. Coaching is in principe voor uitvoerenden en leidinggevenden. Ook interessant voor ondernemers-zzp-ers en performers.

 

 

 COACHING ON THE JOB-TEAMCOACHING

Voor direct praktijkgerichte coaching bied ik ‘coaching op de werkvloer’ voor uitvoerenden, leidinggevenden of voor teams! Dit kan in aparte (team)sessies en/of tijdens de uitvoering van werkzaamheden op de werkplek zelf. Voordeel hierbij is de directe feedback en uitwisseling met anderen. 

 

WERKWIJZE

In mijn manier van werken maak ik gebruik van mijn sensitieve kwaliteiten waardoor ik snel en helder aanvoel wat er speelt. Ik werk met onderzoekende en spiegelende gesprekken, wandelsessies in de natuur, meditatie en energiewerk(reading en healing), creatieve middelen en autobiografisch schrijven. Mijn opleidingen en werkervaringen bieden hierin een ruime bagage die ik graag voor u inzet.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Zutphen en/of in overleg op locatie. Naar behoefte kun u ook gebruik maken van Skype/Chat/Email als aanvullende ondersteuning. 

Mijn begeleiding is maatwerk en tarieven worden op maat gemaakt en afgesproken, afhankelijk van het traject en opdrachtgever (particulier/ bedrijf). Ik ga uit van solidariteit en probeer mijn begeleiding voor iedereen toegankelijk te houden. Ik werk niet vanuit minimale of maximale sessies, maar vanuit dat wat nodig is.